Event details
Date: 13th March 2020
Location: Kafé Bada Bing
Address: Tjärhovsgatan 5 Stockholm
Website: https://g.page/kafebadabing?share

Livet Är Lätt!

Lär dig leva livet på dina egna villkor, med mer glädje, mening och frihet i livet!


DURATION

16.00-17.30 (Local time)


LIMITED SEATS

Endast 8 platser, och det är först till kvarn som gäller!!


PRICE

GRATIS biljetter*

*Det här eventet är helt kostnadsfritt, och när du bokar din gratisbiljett bekräftar du att tillåter Adam att filma och foto delar av eventet för marknadsföringssyfte.


ABOUT WORKSHOP

Adam Kawalec hjälper handlingsorienterade och drivna människor att uppnå framgång utan att offra balans i livet. Han arbetar som Livs- och Framgångscoach, och har skapat en workshop som han kallar “Life is Easy!” där Adam hjälper deltagarna att skapa tydlighet, handling och att leva livet på sina egna villkor.

Adam har hjälpt hundratals människor att förändra sina liv genom sitt system och sina verktyg. Adam hjälper människor att uppnå balanserade och framgångsrika liv genom att utforma en personlig blueprint och handlingsplan för att spendera mer tid på det som spelar roll i livet.

Den här workshopen är en destilerad version av Adams fulla workshop med samma namn. Under denna kortare version presentera Adam grundpelarna för att leva livet på dina egna villkor, och det kommer särskilt att fokuseras på ämnet Livstillfredsställese. Som deltager kommer att du att få med dig en större förståelse för vad som krävs för att skapa ett verkligt tillfredsställande liv och du kommer att skapa en personlig handlingsplan för hur du kan börja leva livet med mer glädje och mening.


Adams 4 grundpelare:

Livsstillfredsställelse, defininierat

Värderingar, lär känna dig själv

Mål, vägen fram

Själv-ledarskap, hållbar förändringObservera det begränsade antalet biljetter, då detta erbjuds som ett gratis event för att testa konceptet samt sammla markandsföringsmaterial.

 

Plats: Kafé Bada BingTjärhovsgatan 5, 116 21 Stockholm

Tid: 16.00-17:30

Det här eventet är helt kostnadsfritt, och när du bokar din gratisbiljett bekräftar du att tillåter Adam att filma och foto delar av eventet för marknadsföringssyfte.